I min Ipod

Ett av mina måsten för en lyckad löprunda är musiken, som ni såg i ett tidigare inlägg här på bloggen. Utan rätt musik blir jag inte peppad i de branta backarna eller vid intervallerna, så glömmer jag Ipoden på en löparrunda brukar det inte resultera i några topptider direkt !!

Varje gång jag möter någon som är ute och springer eller ser någon träna med musik i hörlurarna funderar jag alltid på vad just DEN personen blir peppad av för musik. Samtidigt vet jag också att några få lyssnar på ljudböcker när de tränar… Kanske vore nåt att prova?!

Själv lyssnar jag mycket på pop och radiolåtar när jag tränar, varvat med temporemix/dancelåtar som även passar till spinningen. Och ibland läggs det självklart in gamla hits som får igång adrenalinet !

Topp-5-listan just nu för träning denna veckan (måste ständigt bytas ut eftersom både jag o radiostationerna lätt spelar sönder dom hehe):

 • Kesha – Blow (remix)
 • Britney Spears – How I roll
 • Daniel Adams Ray – Dum av dig
 • Enrique Iglesias – Tonight
 • Chris Brown – Yeah x3 (remix)

Självklart varvat med låtar som nästan aldrig byts ut med artister som:

 • Foo Fighters
 • Good Charlotte
 • P!nk
 • Millencollin
 • Michael Jackson
 • Lady Gaga
 • o massa mer :)

Något tips på mer bra musik?
Bytte ut o la in nytt igår så jag va tvungen att ge mej ut på en runda trots snöblandat regn (!!) Nya musiken va ju bara tvungen att prövas.

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar