PT kör PT

Känner mig riktigt mör i kroppen vilket gillas starkt!
Träningsvärk är bland det skönaste som finns, enligt mig i alla fall.

Igår var det åter igen dags för ett pass med min PT Peter på Atlantis i Jönköping. Kände mig riktigt taggad inför träningen och hoppades på fina resultat. Efter en svettig uppvärmning var det dags för ett riktigt helkroppspass.  Körde övningarna:
Benpress
Latsdrag (lattisimus dorsi/övre ryggen)
Bänkpress
Bicepscurl med rak stång
Dips (triceps)
Hantellyft åt sida (axlar)
Hyperextensions (ländryggen)
Bakvänd ryggpress (Erector Spinae)
Situps på boll med vikt

Lyckades öka i allt förutom hantelpress och bänkpress, där jag bibehöll samma vikter och reps. MEN bicepscurl, benpress och situps på boll var nina vinnande muskler/övningar igår där jag ökade kraftigt! Längtar redan till nästa pass för att se vad som hunnit hända tills dess !!

Även ett delmål under 2011 avklarades under helgen. Målet var gemensamt bestämt med min kära far att klara 2 varv på den äckliga blåa 5:an i Anebys motionsspår! Innan midsommar skulle det varit avklarat MEN vi lyckades redan i lördags morse! Känns superskönt!
Så nu är det bara att ladda inför nästa delmål !

Kör hårt nu folket, träningsvärken är ju ljuvlig !! //Elina

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar