Sommarens mål avklarat: 24 km löpning

Yes, igår klarade jag av sommaren stora mål! Ralången runt.
Innan semestern skulle det va gjort och så blev det. SKÖNT, allra mest efteråt så klart! Men helt klart njutning flera km och några km gick väl mest på vilja. De första 13 km ut till Frinnaryd sprang jag själv. Sedan hoppade min kära bror på och sprang med mej de sista 11 km. Motiverande att ha nån att hänga på när man hellre hade hängt med mor i bilen hem som fixade vattenlangning åt mig!

Var helt klart trött när jag va tillbax, och kan konstatera att jag:
1. Skulle fixat fler vattenflaskor på vägen – va alldeles för törstig och uttorkad i värmen
2. Skulle inte hållt så högt tempo de första 13 km, fick igen de i slutet

Men nu är det gjort och idag känns det bara lite i lårmusklerna. Så idag blir det återhämtning med promenader och mycket vätska! Nu kan jag få semester tycker jag allt!

//Elina

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar