Start 2012

Hoppas ni har kommit igång nu efter julledighet och god mat, och är laddade till tusen för ett nytt träningsår. Alltid lika peppade för beach 2012 ; ) I måndags var det fullproppat med folk på gymmet, inte en ledig konditionsmaskin, inga lediga klädskåp och fullaproppade pass! Är det inte ljuvligt?!

Veckans tips är absolut skon Reebook Easytone! Uppbyggd undersida som ger ett ”instabilt” steg och man aktiverar ben-, sätes- och vadmuskelaturen. Stegen blir lite tyngre än vanligt och man känner hur benen jobbar betydligt mer.  Perfekta skon till powerwalks och promenader. DOCK inget att springa i.
Dom får 5/5  : ) (extra plus är att dom finns i Goretexmaterial)

Veckans träningstips: Prova IndoorWalking om ni inte gjort det (typ Crosstrainer i gruppträningsform). Riktigt bra konditionsträning som sätter högre press än om man står på en crosstrainer i gymmet. Tummen upp för instruktör Kattis på Sportlife, riktigt bra musik o pepp!

Veckan bästa träningslåtar:
Rihanna – Where have you been
Nicki Minaj – Hoe
FloRida ft Sia – Wild ones
David Guetta & Nicki M – Turn me on

Stick iväg o skaffa lite träningsvärk nu : )

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar