Träningstisdag utöver det vanliga…

boxercise3

 

 

 

 
Gårdagens morgonpass tog musten ur mig.. Något knasigt med kroppen och extrem trötthet.  Vilket resulterade i att flexa ut och ligga i soffan hela eftermiddagen. M E N lite panik uppstod på gymmet då instruktör va sjuk så jag fick hoppa in och köra 40 min Intensivspinning med ASK A-lag.. och som grädde på moset, 45 min box/core… Gissa om min trött är lite trött idag. Fick bli vila i morse som tur är så får vi se om jag får med mig mannen på styrkepass eller avvaktar till imonbitti.
Äntligen är energin tillbaka lite iaf.
Men sjukt kul och köra med lag som ofta är sammansvetsade och laddade.
Det är många muskler som aktiveras genom boxercise/boxning, så här på anatomikartan ska jag försöka beskriva vilka det känns mest i idag :)

BILD FRAMSIDA:                                           BILD BAKSIDA:
Deltiodeus                                                         Latissimus Dorsi
Biceps                                                                 Triceps
Trapezius                                                           Fascian & Gluteus x2 tack vare alla kickar&hopp
External Obliqus
anatomi

 

Det här inlägget postades i Motivate, Spinning, Träning. Bokmärk permalänken.