Årets första föreläsning

föreläsningFör er som är kommunanställda håller jag på torsdag kl 18.30 en timmes föreläsning i Gula Villan. Vi kommer prata kring ”Balans i livet”. I mars gör jag come back och då fördjupar jag mig i två av delarna vi kommer beröra lite på torsdag redan, alltså Kost & motion. Hoppas vi ses där.

glutes
SNACKA om träningsvärk efter gårdagens ben/rumpapass samt spinningen och morgonens spinning där jag fokuserar lite extra på baksida lår och rumpa.
SKÖNT! Se de rödmarkerade musklerna, dessa får jobba hårt vid squats!

Nähä, strax hemma. då blir det PW med Travis och soffläge med Grey’s och planera lite föreläsning :)
ha en fansy tuseday – imon blire spinnigdax igen :) Hoppas företaget är lika laddade som jag :D

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Spinning. Bokmärk permalänken.