Förra veckan…

.. Hann jag inte få till en uppdatering av bloggen, den gick helt enkelt i full speed. De ”sista” PT-passen på gymmet (jobbade varje dag) för att kunna va ”ledig” från PT-pass på gymmet nu i maj – aug.. Eller iaf försöka, får se om det går ;) Men jag finns ju fortfarande online och skickar/skriver/sätter ihop kost- och träningsscheman och skickar över via mail/post – så ni inte tror att jag bara latar mig ;)

Invigde helgen med en löprunda med bästa Travis. Många intervaller. Sjukt gött. O jobbigt. travi löpningBjöd även fina vänner på ett mumsigt fruktfat.
Jag älskar älskar älskar frukt! Amen på det!
fruktfatSöndagen va en underbar dag med bland annat PW i skogen med hela familjen (man, vovve & Valdis) och så stannade vi och körde massa backintervaller, utfall, grodhopp, armhävningar, statiska situps… Det va jobbigt.
MEN som grädde på moset den helgen var ändå när älskade Valdis fick gunga för första gången <3  och en liten premiärtur med joggingvagnen på en kort promenad. Än så länge gillar han den :)   gunga vadlis

Det här inlägget postades i Kost, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.