Sen uppdatering..

jag har haft krångel med mitt login här på WordPress för att kunna göra inlägg.. Pinsamt men sant, men efter uppdatering och ominstallation verkar det funka okey här på mobilen :) så, en snabb update sedan sist:

Göteborgsvarvet gick kanon i år, slog min bästa tid med 11 k så gick i mål på 1:43:14… Har jag för mig ☺️ Jättenöjd. Summering av loppet:

intervaller är det bästa alla kategorier, annars hade jag aldrig kommit igång o kunnat springa på den tiden bara 6 månader efter att Valdemar va född. Jag hade behövt köra mer styrka på framsida lår då de va lite trötta i nedförsbackarna. O jag drack för dåligt med vatten innan loppet då jag trodde det skulle va kallare… Opps! Spontant kändes det som sista varvet på några år… Nu får jag hitta på nåt annat kul o springa eller nån annan tävling om jag blir sugen :)

här kommer även ingredienserna för den nya varianter på hälsobrödet jag gjorde. Bilderna funkade inte här med hade i banan, naturell kvarg, chiafrön, solrosfrön, pumpakärnor, gojibär, bakpulver, äpple, äggvita, krossade linfrön… Ja de va nog allt! Gott blev det :)

Idag hoppas jag på en kombinerat pass med lite löpintervaller och sedan ett MTBpass !

ut o kötta nu vänner!

Det här inlägget postades i Kost, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Sjukdom/skador, Styrketräning, tävling/lopp, Träning. Bokmärk permalänken.