Monday :)

Äntligen måndag.. nja, men helt ok när det är ens födelesdag iaf ;)
Började morgonen med en 25 min intervallpass så jag fick den bästa tänkbara starten iaf!

Helgen blev fantastiskt rolig med bio med fina Sara, följt av en fullspäckad lördag med bröllopsplaneringsdejt och sedan mat med bästa Eddie & Millan innan det kom massa skönt folk och laddade för en helkväll :) KUL!

Förra veckans tränings blv grymt bra ändå, inte så många dubbelpass men känns fint i kroppen:
MÅN:  30 min löpband + intervaller
Spinning intensiv 45 min
TIS: Morgonspinning
ONS: 10 km löpband
TORS: Löpning utomhus med Travis, 30 min
FRE: 30 min löpband + intervaller
LÖR: 45 min löpband + intervaller, styrketräning 30 min – mixpass: mage, rumpa, biceps & triceps
SÖN: Trappmaskin 30 min

GO vecka!
Jobbar med USA idag och letade info i deras katalog och hittade massa gymbilder på mej på fitnesssidorna… haha, fick en chock, trodde jag bara va med i svenska ;) Men det var en kul dag vi filmade och fotade med söta Rebecka :)
från USAkatalogen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar