Återhämtning.

Det kan behövas lite återhämtning när man snart går in i vecka 36, jobbar liiiite mer än heltid o sover lite mindre än vanligt.

Men det är lättare sagt än gjort. Jag älskar att va aktiv, gärna 3 bollar för mkt i luften igång samtidigt, intensiva dagar, utveckling, testa nya saker, träna och samtidigt underhålla mina Goa kunder med pass och scheman.

Men nu får jag nog ta o tagga ner lite. 3 PTpass på gymmet kvar och 3 arbetsdagar kvar på Hags… Sen, sen ska jag vila ännu mer o ladda :)

Men det bästa av allt är nog att Travis känner att det är nåt på G. Efter en mysig cykeltur med honom i skogen ligger han som klistrad vid min sida o gärna med tassarna eller huvudet på den bubblande magen. Världens bästa vilokompis, speciellt när man är gravid o ibland rätt osocial o trött

Det här inlägget postades i Kost, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Träning. Bokmärk permalänken.